Forums

Full Version: Sposób na ściąganie kilku plików z hotfile.com
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pierwsze co musimy zrobić to ściągamy program FlashGet (linku nie będę podawał ponieważ każdy nie powinien mieć problemów z jego znalezieniem w sieci).
W ustawieniach programu ustawiamy na jednoczesne pobieranie kilku plików czyli wchodzimy na pasku narzędzi w: Narzędzia->Opcje po otworzeniu sie okienka po lewej stronie wchodzimy w Połączenie i następnie szukamy opcji: Max ilość zadań:(1-100) i ustawiamy na odpowiadającą nam ilość (ja mam 2 ponieważ testowałem na 2 plikach na raz).

Teraz otwieramy w kilku kartach linki do plików w Hotfile.com. Następnie klikamy REGULAR DOWNLOAD i na pozostałych kartach robimy to samo. Po odczekaniu 30 sec. klikamy jeszcze raz w ten przycisk, który się ukaże. Następnie pojawi się kod który należy przepisać następnie klikamy button pod spodem. Na innych kartach robimy to samo. Gdy będzie button Click Here To Start Downloading(czy jakoś tak) klikamy prawym przyciskiem myszy następnie wybieramy opcje Kopiuj adres odnośnika i otwieramy program FlashGet. Powinno w tym czasie wyskoczyć okienko Dodaj zadanie do pobierania, w którym pojawi się nasz odnośnik automatycznie (jeśli się nie pojawi klikamy w opcje "Nowe zadanie"). Na innych kartach robimy to samo i dodajemy linki do programu FlashGet (kolejny link dodaje się po kliknięciu raz na pole po cyfrze np. 2/2 później 3/3 itd.) Gdy już do okienka programu FlashGet dodamy wszystkie linki klikamy Pobierz. Teraz wszystkie pliki powinny się pobierać jednocześnie.
Reference URL's