Forums

Full Version: Jak zacząć pozycjonować swoją stronę
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Od czego zaczÄ…c?
Pozycjonowanie to zdobywanie linków, a więć:
1. dodawanie strony do katalogów www.
2. pisanie artykułów i dodawanie do presell page
3. zakładanie stron tematycznych z linkami do strony

i to cała filozofia w skrócie..

pamietajcie...pozycjonowanie jest dla każdego tylko nie zawsze sie opłaca robić to samemu.
PaaQ możesz trochę rozwinąć temat? interesuje mnie wypozycjonowanie mojej strony, niestety nie wiem jak zabrać sie do tego.
1. Do jakich katalogów dodawać: darmowych, płatnych, z wyższym page rank czy objętne jakim?
2. Jak długi powinien być artykuł presell, widziałem że na allegro można kupić artykuły 1k, 1,5k 2k znaków, ile linków w nich zamieścić , do ilu presell page można dodać jeden artykuł, jak wybrać presell page do których zamieścić artykuł??

dzieki za odpowiem
arti
A może ktoś by podał jakieś wartościowe katalogi, presell page do których warto dodawć strony???
HMmmm szukajcie a znajdziecie gotowych roziązań nie podaje nikt na tacy, bede co jakis czas dorzucał jakies ciekawe linki...

na pocztątek tu możecie dodać wartościowe artykuly, uprzedzam jeżeli chcecie aby były dodane artykuł musi posiadać unikalną treść, nie akceptuje spamów.

artykuly.linkujemy.net
artykuly.wmtransfer.pl
wpis.fundacjaunas.pl szybka akcetpacja ale tak jak wyżej tylko unikalnych wpisów
carcatalog.pl tu można dodać wpisy w dziale aktualnosci na temat motoryzacji, przyjmujemy wpisy powyżej 1500znaków o nie kopiowanej treści, co ważne treści wartościowej a nie z generatorów artykułów bez ładu i składu.Smile
Jeżeli fraza jest klasyfikowana jako trudna, to warto zastanowić się nad zlecenim tego jakiejś firmie, czas i pieniądze jakie poświęcimy na wypozyjonowanie jej będzie napewno większy niż gdybyśmy zlecili to komus innemu....dochodzi do tego ksozt utraconych korzyści... czyli starty jakie ponosimy/ dochod jaki nie osiągniemy przez to że np zaczniemy zarbiać 2 miesiące pozniej
Reference URL's